Град Велинград
 22 05 18
 
_HELP   _SITEMAP   _CONTACTS
Bg | En | De | Ru
Спа хотел "Рич"
Бул. "Съединение" 500
Велинград 4600
България
Телефон: +359 (359) 50409 GSM:+359(888)351010
Факс: +359 (359) 50409
Email: office@hotel-rich.com
Web site:  www.hotel-rich.com
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
Описание на обекта

Хотел "Рич" е спа-хотел номер 1 за 2005 год. на България. Намира се в спа-столицата на България - Велинград, и е "черешката на върха на тортата" в този град. Изглежда само този туристически комплекс съчетава атмосферата на града с безбройните минерални извори; пълноценната почивка и възстановяване с последния писък в спа-технологиите; незабравимите атракции в таверната, нощния бар и лоби-бара. Президентски и младоженски апартамент; апартаменти с джакузи; достъп до интернет и телефони в банята; басейни и тераса с хамаци; градина с пеещи и светещи фонтани... Само изброяването на екстрите ще отнеме много време.
Ако в планината ви привличат туристическите маршрути или разходките с коне, например, изходният Ви пункт е спа-хотел „Рич”.
Сравнението между цени и екстри неумолимо ще накара краката Ви да гласуват подтичвайки, към удоволствието, наречено Спа-хотел „Рич”.

Хотелът разполага с 52 стаи и апартаменти с джакузита, подземен и открит паркинг, автомивка. Предлагат се услуги и на детегледачка.

Има вътрешен и външен минерален басейн, вътрешно и външно джакузи. Хотелът е подходящ за конгресен, конферентен и семинарен туризъм.

В SPA центъра се работи с висококачествена френска и швейцарска козметика. Има и фризьорско и козметично студио.

Спа-хотел "Рич" - ухание на младост и любов!

Таверна "Омар"
Когато дойдат във Велинград и чужденци питат за Таверна "Омар". И има защо. Усещането за автентична битова и възрожденска атмосфера се допълва от вкусно приготвените български гозби и завладяващата жива музика; хорàта и ръчениците. Килим от ярки цветя начупва контура на снежнобелия каменен дувар. Топла връзка свързва таверната и залата за закускa на четиризвездния хотел, а само няколко стъпала отделят покрития басейн на хотела до открития минерален басейн на таверна "Омар".

Таверната има градина с 200 места, а вътре са 120. Към басейна има част, приспособена за деца; VIP зала; барбекю и музикално-артистична програма всеки петък и събота.
За резервации, тел.: 0359 5 78 03, вътрешен 506.

Спа хотел "Рич" не е само място за релакс и почивка. Ако във всекидневието си нямате достатъчно емоции, изумителният нощен бар на хотела е точното място за разпускане, приятен екшън и еротика, нови контакти. Вълнуващата музикално-артистична програма,заедно с тонизиращите питиета ще са част от подходящата доза адреналин, която ще ви връща отново и отново тук.
За резервации, тел.: 0359 5 78 03, вътрешен 517.

Лоби Бар
Разполага с 80 места. Има градина с пеещ и светещ фонтан, камина и билярдна маса. За резервации, тел.: 0359 5 78 03, вътрешен 507.

други
   Вход
   Контакти
   Включване в сайта
   Реклама: Печат на платежни нареждания
   ФЕЙСБУК СИГУРНОСТ
 
НИТ Нови Интрернет Технологии. © 2003 - 2012
Developed by NIT