Град Велинград
 19 02 19
 
_HELP   _SITEMAP   _CONTACTS
Bg | En | De | Ru
Къща "Дрийм"
ул.”В.Маяковски”№9
Велинград 4600
България
Телефон: +359896611670
Факс: 
Email: 
Web site:  http://www.velingrad-dream.com
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
View full-size image
Описание на обекта
Къща за гости Дрийм се намира  в една от най-хубавите части на град Велинград – в непосредствена близост до Спа хотел Двореца, Спа хотел Рич и почивна база Орфей. Заобиколена е от борова гора и красив боров парк, на няколко минути пеша от центъра на града. Намира се на тиха и спокойна улица, далеч от шума и глъчката на града.
Къща Дрийм разполага с два открити басейни, детски и за възрастни, които се ползват единствено и само от настанените в къщата и в които всички гости биха могли да се разхладят през горещите летни месеци,  а  децата да се позабавляват на воля.

Предлагаме също така и безплатен паркинг за вашите автомобили, за да можете да не се безпокоите за нищо.

Ако желаете да наемете къщата самостоятелно в нея могат да бъдат настанени 12 + 2 човека. Подходяща е за четири семейства с деца или за големи компании. Разполагаме с четири стаи и голяма холова част с камина, отделен санитарен възел, трапезария, кухня и обширна тераса,за настаняване, както следва:
1.    Стая със спалня за двама.
2.    Стая със спалня, с възможност за допълнително легло – подходяща е за семейство с дете и има възможност за поставяне на детска кошара
3.    Стая със спалня и възможност за допълнително легло, в която могат да бъдат настанени трима човека.
4.    Стая с две легла, всяко легло е с размери достатъчни за да бъдат настанени по двама човека – възможно е тази стая да се ползва от двама възрастни с две деца
5.    Холова част, с отделен санитарен възел, голяма тераса към нея, кухня и трапезария – в холовата част разполагаме с разтегателен диван, който може да се ползва от двама човека.

Всяка стая има самостоятелен санитарен възел с баня и тераса. На всяка тераса има поставени масичка и столове от която се открива прекрасен изглед към града и планината. Стаите са обзаведени с климатик, малък хладилник‚ минибар на достъпни цени‚ TV с кабелна телевизия‚ електрическа кана‚ сешоар и ютия. Безплатно за гостите, във всички стаи са поставени комплекти за приготвяне на кафе‚ горещ шоколад и чай, както и безплатен достъп до ИНТЕРНЕТ.
други
   Вход
   Контакти
   Включване в сайта
   Реклама: Печат на платежни нареждания
   ФЕЙСБУК СИГУРНОСТ
 
НИТ Нови Интрернет Технологии. © 2003 - 2012
Developed by NIT